AKTUALNOŚCI: Spa dla Mam w Dzień Dobry TVN!!!

Była z nami też Agnieszka Szpila, mama dwóch wspaniałych dziewczyn, która dołożyła swoje mocne trzy grosze w kwestii mitu Matki Polki oraz konieczności zadbania o siebie.

Materiał dostępny jest tutaj: https://dziendobry.tvn.pl/a/spa-dla-mam

Inne wpisy:

AKTUALNOŚCI: Nasza pomoc jest dla wszystkich​

Jako zespół Stowarzyszenia Mudita w pełni solidaryzujemy się z uchodźczyniami i uchodźcami z Afganistanu oraz z każdego innego miejsca, w którym prawa człowieka są łamane. Jesteśmy organizacją walczącą na co dzień o godność i prawo do informacji, opieki i odpoczynku. W pełni rozumiemy jak ważne są to

Mudita dla Ukrainy – co udało się zrobić?

Od początku wojny w Ukrainie angażujemy się w pomoc dzieciom i dorosłym z niepełnosprawnościami i ich rodzinom, które przyjeżdżają do Polski. Co udało się zrobić przez 2 tygodnie? 1. Zorganizowaliśmy ewakuację z Odessy – 12 osób z niepełnosprawnością wraz z rodzinami przyjechało

AKTUALNOŚCI: Spa dla Mam w Dzień Dobry TVN!!!

Zapraszamy do oglądania reportażu o Latającym Spa dla Mam, w którym o sytuacji i codzienności opiekunów osób niepełnosprawnych, potrzebie odpoczynku, prawie do dbania o siebie i poczucia się kobietą oraz idei naszego projektu opowiadają koordynatorki, wolontariuszki oraz uczestniczki projektu. Była z nami