Konkurs! Spokojny Oddech to…

UWAGA – KONKURS !!!
Do wygrania 2 x SESJA ODDECHOWA z Anią Kos.
Wystarczy w komentarzu na Facebooku w przypiętym poście dokończyć zdanie:
“SPOKOJNY ODDECH TO…”
Na odpowiedzi czekamy do jutra (piątek 19.06), do końca dnia.

Ania Kos była naszą wolontariuszką na Spa w Ogrodzie 2019, docierała także z sesjami oddechowymi do Mam i Opiekunek osób z niepełnosprawnościami w ramach
Latającego SPA w Warszawie.
Teraz zaoferowała bezpłatne sesje oddechowe dla dwóch osób, które wyłonimy w konkusie.

Na czym polegają sesje oddechowe?

W codziennym zabieganiu, często odruchowo a raczej nawykowo spłycamy oddech. Niedostateczne dotlenienie organizmu nie pomaga w utrzymaniu kondycji, koncentracji, o błogim relaksie nie wspominając. Podczas sesji możliwe jest uwolnienie trudnych emocji zapisanych w ciele, dokopanie się do dawno zapomnianej radości i beztroski lub po prostu skontaktowanie się ze swoim ciałem, poczucie go na nowo, rozluźnienie, ponowne w nim zagoszczenie. Sesja rozpoczyna się i kończy krótką rozmową.

Nazywam się Ania Kos. Jestem coachem oddechu. Ukończyłam Kurs Integrującej Obecności i Oddechu u Colina Sissona – nauczyciela świadomego życia z Nowej Zelandii. Jako absolwentka Szkoły Coachingu Oddechem posiadam kompetencje do prowadzenia sesji oddechowych dla dzieci i dorosłych.