AKTUALNOŚCI: Święta, Święta

W Mudicie grudzień to zawsze szczególny okres. Z jednej strony gorący i pełen wytężonej, końcoworocznej pracy. Z drugiej strony w grudniu staramy się  jeszcze częściej przypominać sobie i Wam, jak ważne są odpoczynek i troska o siebie.

Niezależnie, od tego, czy nadchodzące dni to dla Was długo wyczekiwane święta Bożego Narodzenia, czy po prostu zimowe wakacje i przygotowania do nowego roku – wszystkim Wam życzymy dużo spokoju, zasłużonego (z pewnością!) odpoczynku i wyciszenia w gronie najbliższych.

Dziękujemy, że jesteście z nami, kibicujecie nam i wspieracie nasze działania. To wszystko nie udałoby się, gdyby nie muditowa sieć wsparcia

Mamy dla Was mały upominek – świąteczny katalog, który przygotowałyśmy wraz z bliskimi osób z niepełnosprawnościami. Znajdziecie w nim mnóstwo ciepła, dobrej energii i sprawdzonych sposobów na odpoczynek.

Zespół Stowarzyszenia Mudita

Inne wpisy:

BLOG: Szkoła dla niesłyszących bez migowego

Jakie jest Twoje najlepsze wspomnienie ze szkoły? Gdyby zrobić ranking, pewnie znalazłyby się w nim rozmowy z inspirującymi nauczycielami, wygłupy z przyjaciółmi albo to przyjemne uczucie, kiedy wybrzmiewa ostatni dzwonek w piątkowe popołudnie, a Ty kończysz lekcje i zaczynasz weekend. Te doświadczenia powinny

ВАМ ПОТРІБНА ДОПОМОГА?

ми організація, яка допомагає сім’ям людей з обмеженими можливостями. ми шукаємо житло для людей з аутизмом або розумовими вадами; допомагаємо у пошуку терапевтичних центрів/клінік, спеціалізованої медичної, реабілітаційної та психологічної допомоги.

WOLONTARIAT: Wolontariusz/ka wytchnieniowy/a

Masz 2 godziny w tygodniu lub miesiącu? Jesteś otwarta/y i lubisz kontakt z drugim człowiekiem? Nasz wolontariat jest dla Ciebie! Poszukujemy Wolontatriuszy i Wolontariuszek do wolontariatu wytchnieniowego! Każdy człowiek ma prawo do odpoczynku, dlatego chcemy odciążyć rodziny