Siostrzeńskie koszulki mają moc!

Z przyjemnością przedstawiamy Wam efekt współpracy Mudity i UADO – polskiej, etycznej manufaktury odzieżowej. Wraz z UADO stworzyłyśmy koszulki pod hasłem #siostrzeństwo. Można je kupić tutaj: https://uado.pl/produkt/t-shirt-charytatywny-mudita

Całkowity zysk z każdej sprzedanej koszulki przeznaczamy na nasze działania! Kupując je wspierasz osoby, które wykonują nieustanną, wyczerpującą pracę opiekuńczą na rzecz swoich dzieci lub innych bliskich z niepełnosprawnością.

Wierzymy, że wspólnie możemy zmieniać świat i sytuację Kobiet na lepsze.

Koszulki zostały uszyte w Polsce, na Podkarpaciu. Wiemy, że osoby pracujące przy ich produkcji były uczciwie zatrudnione i godnie wynagrodzone. Koszulki wykonane są w 100% z bawełny – przyjaznej ciału i środowisku. Wzór haftu zaprojektowała specjalnie dla nas Ola Stodółka – twórczyni marki UADO. Kolory również nie są przypadkowe – beż i fiolet do odcienie Mudity!

W sesji zdjęciowej naszych koszulek UADO wzięły udział cztery kobiety, z którymi i dla których działa Mudita. Marzena jest mamą chłopca na wózku i prowadzi bloga nakolkach.com, łamiącego stereotypowe postrzeganie rodziny z niepełnosprawnością. Agnieszka i Paulina to matka i córka. Te dwie aktywne kobiety zarażają pozytywną energią mimo przeciwności losu, bowiem Paulina i jej tata, a mąż Agnieszki, jeżdżą na wózkach. Olga to jedna z prezesek Stowarzyszenia Mudita.

Kolekcja koszulek #siostrzeństwo jest limitowana – mamy tylko 50 sztuk! Kupując je – zyskujesz coś wyjątkowego do swojej szafy, a jednocześnie pomagasz mamom i innym bliskim osób z niepełnosprawnościami!

Kup charytatywną koszulkę: